Kicsoda valójában Vona Gábor?
2020. december 04. írta: blgblogger

Kicsoda valójában Vona Gábor?

1002-5.jpg

A cím egy kicsit hatásvadász, ugyanis e poszt (és videó) nem valami nagy leleplezésről szól, hanem egy olyan könyvről, amely a halált, pontosabban a halálszorongást, és annak lehetséges feloldásait tárgyalja.

És amelynek szerzője Vona Gábor

Pár hónappal ezelőtt jelent meg Vona könyve "Míg a halál el nem áraszt" címmel. Ebben a műben a volt politikus azt állítja: az embert a halálszorongás különbözteti meg az állattól. Hogy enyhítse e szorongását, az ember "feltalálta" a kultúrát. Ez az alapvetés köszön vissza a kötet 25 fejezetében, melyekben olyan témákkal találkozhatunk, mint például "Miért támadt fel Jézus?", "Miért fáj Trianon?", vagy hogy "Miért nem volt istennek katarzisa?".

Szokatlan tematika egy volt vezető politikustól, ezért úgy gondoltam, hogy interjút kérek a szerzőtől, melyben a többi között arra is rákérdeztem: kicsoda is valójában Vona Gábor

(Címlap kép forrása)

A bejegyzés trackback címe:

https://blgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3016318410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2020.12.06. 15:58:43

Talán ő írt elsőként a Szájer ügy kapcsán a titkosszolgálati kapcsolatról. Valószínűleg az ő esetében is ilyesmi vetett véget a politikai karrierjének.

Bár szerintem feleslegesen, hiszen soha nem lett volna egy nagy formátumú politikus, De megkockáztatom, hogy ezzel ő is tisztában volt, és inkább lelépett, így nem érte arcvesztés. Bele-bele szólhat, de nem sokakat érdekelhetnek ezek a beszólásai.

Ma már Vona érdektelen, és az is marad. De elvegetálhat belőle.
Szerintem.
süti beállítások módosítása